top of page

25 квітня – Всесвітній день пінгвінів (World Penguin Day),

Оновлено: 29 квіт.

Щорічне екологічне свято закликає людей пам'ятати про необхідність збереження тваринного різноманіття нашої планети загалом та різноманіття її окремих регіонів та представників зокрема.

Нам у наші подорожі довелося, звичайно, спостерігати пінгвінів не тільки в Антарктиді, а й у Чилі, Австралії, Перу, Південній Африці, Новій Зеландії, також вони мешкають на Фолклендських та Галапагоських островах. Ось незабаром у червні, наші Паганелі познайомляться з австралійськими пінгвінами (найменшими). Розміри особин досягають трохи більше 30 сантиметрів. Вони мешкають на узбережжях Австралії, Чилі, Нової Зеландії. А найбільшими у світі є імператорські пінгвіни, які мешкають в Антарктиці. Їхня вага може досягати 50 кілограм, зростання – 130 сантиметрів.




Спостерігати пінгвінів у їхньому природному середовищі це величезне задоволення, особливо коли перебуваєш серед колонії птахів розміром у кілька тисяч штук:) Запах і гвалт там стоїть нічим не переданий)

Comments


bottom of page